港女為借兩萬救男友 被港大賤男逼扑嘢兼拍片 _-,港女,賤男,

上星期上晒新聞嘅港大賤男KennethTsoi,今日又有新新聞,但佢今次唔係涉及騙財騙色,相反地佢係借錢救人…不過Kenneth仍然係衰咸 …

上星期上晒新聞嘅港大賤男 Kenneth Tsoi ,今日又有新新聞,但佢今次唔係涉及騙財騙色,相反地佢係借錢救人… 不過 Kenneth 仍然係衰咸濕,要求扑嘢兼拍片先肯借兩萬畀人,之後仲涉嫌send 祼照恐嚇女事主。

據報導,今年23歲嘅 X小姐去年同一名香港足球隊前代表隊員拍拖,可惜港足男友衰爛賭,債台高築,欠下約廿萬賭債。去年11月,X小姐收到男友電話聲稱被「大耳窿」禁錮,急需一萬元救命。但 X小姐曾多次向親友借錢幫男友還債,早已欠債纍纍,借無可借。在走投無路之下,忽然想起同事嘅前度男朋友 Kenneth Tsoi 經常在 Facebook 吹噓自己投資有道,一日內賺兩三萬,甚至一個月內賺百萬,於是 X小姐就向 Kenneth 求助。

X小姐透露 Kenneth 以前約過佢幾次出嚟食飯,不過佢都無應約,因為佢知道 Kenneth 係一個咸濕佬。X小姐曾經見過同事為求見 Kenneth 一面,竟然發短訊話:「我求下你覆我,最多我畀你搞,畀你SM啦…」所以X小姐對 Kenneth 嘅印像唔係咁好。

但嗰刻男友正被禁錮,就算明知要蝕底畀 Kenneth ,都無奈地搵佢借兩萬 … 結果 X小姐無估錯,Kenneth 真係剩人之危,要去扑嘢先肯借錢畀佢。X小姐無奈同意,但因為 M 到,希望遲啲先還呢筆「特别利息」,但 Kenneth 非常急色,等唔切第二日,仲即時由澳門趕返香港,帶X小姐去土瓜灣爆房。

X小姐話同 Kenneth 扑嘢期間,Kenneth 拎手機出嚟拍片,佢見到即時喝止,仲質問佢做乜拍片,Kenneth 就解釋:「我為咗搵偏財而養鬼仔,要犧牲家庭同愛情,所以溝唔到女,冇人同我扑嘢,啲片係要嚟自己睇同打飛機用 …… 不過等你還晒錢就會刪除晒你啲片!」當時為救男友,X小姐都無奈接受,仲簽了借據,答應三個月後還錢。

X小姐辛辛苦苦先借到兩萬幫男友還債,點知發現咗男友呃佢,筆錢唔係用嚟還債,而係又拎去賭… 佢終於醒覺同男友分手。

前男友原本答應 X小姐會分期還錢,但最後一毫子都還過。佢以前為咗幫男友還錢,搞到自己都債台高築,最後決定再揾 Kenneth 幫忙借多三萬應急。

問 Kenneth 借錢當然係要收「特别利息」,扑嘢、影裸照等都可以,不過 X小姐今次一一拒絕。Kenneth 就表示唔做呢啲都得,但前後借出五萬,半年後年本帶利要還六萬。X小姐最終同意還多一萬當利息,唔想再蝕底畀佢。X小姐強調從來都無想過收錢同嗰個賤男扑嘢,以前嗰一次就當「被鬼壓」。

半年後即今年5月,X小姐無法還錢,就提出分期方案,但 Kenneth 聲稱會委托律師追討。至今年7月中,X小姐突收喺 whatsapp 收到一張自己嘅裸照及 instagram朋友名單cap圖,對方聲稱幫「朋友」追債,並限佢3日內還清款項,否則會要佢「比死更難受」。佢話當時好徬徨,不知所措,只好同屋企人講,最後由屋企人陪同去咗旺角警署報案。兩日後,佢收到警方通知,已拉咗 Kenneth。

X小姐話睇到報導後先知 Kenneth 原來作惡多端,多達十多名受害人,所以佢想公開呼籲,其他受害人要勇敢企出嚟舉報賤男惡行。

相關文章:

賤男氹女上床玩SM 再逼女借錢 涉款超過百萬 (多圖)

來源 source: http://circle01.life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *